Wij kopen huizen in Arnhem

Wij komen persoonlijk uw huis beoordelen én brengen dezelfde dag nog een bod uit.

Uw huis snel verkopen?

Wij brengen snel een bod uit.

Hoe werkt het

In 3 stappen uw huis verkopen

1

Bezichtiging

Stuur uw gegevens op via de website. Wij nemen direct contact met u op om een bezichtiging te plannen.

2

Beoordeling

Na de bezichtiging en een snelle beoordeling bepalen wij de waarde van uw woning en ontvangt u een bod.

3

Verkoop

De verkoopbeslissing ligt te allen tijde in uw handen. Zodra er een akkoord is bereikt, zullen wij de verkoop verder afronden.

Verkoop jouw woning in Arnhem vandaag nog.

Ben jij eigenaar van een huis of appartement in Arnhem of één van de omliggende gemeenten zoals bijvoorbeeld Elst of Ede en ben je van plan op korte termijn jouw huis te verkopen? Meld je dan nu direct aan via ons contactformulier. Wij komen graag langs voor een bezichtiging.

Wellicht heb jij tijdens een spontane huizenjacht jouw droomhuis gevonden en moet je daarom op korte termijn van jouw huidige koopwoning af. Wij kunnen deze verkoop snel afhandelen en keren zelf direct de netto koopsom uit. Jij hoeft dus niet met dubbele lasten te zitten!

Wanneer je snel jouw huis in Arnhem wilt verkopen is het verkopen van een woning aan een makelaar of huis opkoper een goed idee. Door op deze manier zelf jouw woning te verkopen bespaar je al snel duizenden euro’s aan courtages en kosten voor makelaars en notarissen en hebt direct zekerheid over de verkoop van jouw huis in Arnhem.

Om er zeker van te zijn dat we een goed bod kunnen doen, komen we graag op korte termijn langs voor een bezichtiging.

Bij huisdirectverkopen.com ben je direct zeker over de verkoop van jouw woning in Arnhem. Wij gebruiken namelijk geen ontbindende voorwaarden of bedenktermijn en daarnaast betalen we jou de netto-koopsom direct uit!

Wil jij jouw nieuwe woonwens in vervulling laten gaan? Verkoop jouw huis in Arnhem dan aan huisdirectverkopen.com en koop (of huur) jouw nieuwe woning. Meld je nu via het contactformulier aan voor een vrijblijvend bod.

Daarom kies je voor huis direct verkopen

 • Geen makelaarskosten
 • Snel zekerheid
 • Koopsom netto uitbetaald
 • Rust en vertrouwen
Start met verkopen

Veelgestelde vragen

Een huis verkopen is niet niets. Dat begrijpen wij, daarom zijn we altijd bereikbaar voor vragen. Dit is een greep uit vragen die wij vaker krijgen.

 • Mijn huis direct verkopen, hoe werkt dit?

  Jouw huis direct verkopen aan een makelaar kan een goede en snelle oplossing zijn, bijvoorbeeld wanneer jouw woonwens is veranderd of je jouw droomwoning hebt gevonden en snel moet handelen.

  Na het invullen van ons aanmeldformulier komen wij zo snel mogelijk met een reactie en proberen we op korte termijn een bezichtiging in te plannen. Na dit bezoek ontvang je altijd een serieus en goed onderbouwd bod op jouw woning. Wij hebben namelijk écht de intentie om jouw woning direct op te kopen.

  Indien je het bod aanvaardt gaan we direct over tot de verkoop van jouw woning. Wanneer wij jouw huis opkopen heb jij direct zekerheid en wordt de koopsom netto uitbetaald. Er zijn dus geen verborgen kosten!

 • Mijn huis snel verkopen, hoe lang duurt dit?

  Jouw woning kan vandaag nog worden verkocht! Ongeacht de motivatie die je hebt om jouw huis aan te melden bij huisdirectverkopen.com, wij zorgen er altijd voor dat jij zo snel mogelijk weet waar je aan toe bent.

  Wanneer jouw woning geschikt is om op te kopen, plannen wij direct een bezichtiging in om vervolgens een bod uit te kunnen brengen.

  Wil jij jouw huis snel laten opkopen? Dan bepaal jij de overdrachtsdatum en zorgen wij dat het koopcontract op tijd kan worden ondertekend.

 • Ik laat mijn huis opkopen, welke zekerheid geeft mij dit?

  De verkoop van jouw huis aan huisdirectverkopen.com kent verschillende voordelen en zekerheden, zoals:

  • Jij bepaalt de overdrachtsdatum van jouw huis, dubbele woonlasten zijn dus niet aan de orde.
  • Wij zijn huis opkopers en hebben geen recht op financieringsvoorbehoud, daarnaast maken wij geen gebruik van andere ontbindende voorwaarden of een bedenktermijn.
  • Jouw huis verkopen aan een makelaar gaat veel sneller dan de verkoop aan een particulier.
  • Jij kan jouw huis verkopen zonder makelaar en betaalt dus geen courtage of andere makelaarskosten.

  Maar wellicht het belangrijkste voor dit moment is dat je bij huisdirectverkopen.com tot niets verplicht bent na het aanmelden van jouw woning! Wij komen langs voor een bezichtiging wanneer het jou uitkomt en brengen zo snel mogelijk een vrijblijvend bod uit.

 • Mijn huis direct verkopen, zijn er verborgen kosten?

  Nee. Wanneer wij jouw huis opkopen heb jij direct zekerheid en wordt de koopsom netto uitbetaald. Er zijn dus absoluut geen verborgen kosten!

  Wanneer je jouw woning door ons laat opkopen spaar je daarom jouw makelaarskosten uit. Daarnaast worden er ook geen notariskosten of andere bedragen aan jou doorberekend.

 • Hoe lang duurt het voordat de netto-koopsom wordt uitbetaald?

  Wij zorgen dat de volledige koopsom wordt uitgekeerd op het moment dat we met jou overeen zijn gekomen. Hierdoor kan je er altijd van uit gaan dat je op tijd over voldoende middelen beschikt om bijvoorbeeld een nieuwe woning te kopen.

  Een aanbetaling is altijd mogelijk en in de meeste gevallen kan het volledige bedrag via de notaris worden voldaan binnen een week.

 • Wie bepaalt de overdrachtsdatum?

  Wil jij jouw huis snel laten opkopen? Dan bepaal jij de overdrachtsdatum en zorgen wij dat het koopcontract op tijd kan worden ondertekend.

  De overdrachtsdatum is echter niet altijd de datum dat jij de sleutels van de verkochte woning in dient te leveren. Wanneer jij jouw huis aan huisdirectverkopen.com verkoopt is het namelijk ook mogelijk om de woning na de verkoop terug te huren.

 • Moet ik na het verkopen van mijn woning altijd verhuizen?

  In principe dient de woning op de overdrachtsdatum leeg te zijn. Echter kunnen andere afspraken altijd gemaakt worden, wij gaan namelijk niet zelf in de woning wonen.

 • Hoe bepalen jullie de waarde van mijn woning?

  Wanneer jouw woning geschikt is om op te kopen, plannen wij direct een bezichtiging in om vervolgens een bod uit te kunnen brengen.

  Aan de hand van deze bezichtiging en de waarde van de vergelijkbare huizen (qua inhoud en oppervlak) die recentelijk verkocht zijn in de directe omgeving zullen wij tot een bepaald bedrag komen.